Udlejningsregler

Mejlgade 71 er en gammel Trikotagebutik  på ca. 90m2 placeret i stuen i en beboelsesejendom. Støjproblemer begrænser vores brug af lokalerne og vi har kun et toilet og et ikke-godkendt køkken. Vi har siddepladser til 30 pers. og er godkendt til at huse max 50 pers.

Vi er godkendt som forenings- og mødelokale og kan derfor ikke lejes til fester.

Lokalerne kan kun lånes af foreninger (brugergrupper) til faste/semi-faste mødetidspunkter eller til mindre arrangementer (foredrag og lignende).
Derudover kan beboerne i Mejlgade 71 og aktivister låne lokalerne til mindre arrangementer – det kan være åbent hus, reception og lignende.
Mindre arrangementer skal være i forbindelse med en foreningsaften (fredag eller lørdag). Beboerforeninger er undtaget af denne regel.
Lokalerne kan hverken udlånes eller udlejes til fester.
Alle arrangementer skal være afsluttet kl. 23.00 og skal afholdes i god ro og orden.

Sapphos lokale bruges af flere lokale LGBT+ foreninger til møder, forsamlinger osv. Du kan læse mere om grupperne her og se, om der skulle være nogle, der er relevante for dig. Grupperne er blandt andet Proud Filmfestival, SAGA, T-Gruppen, Danish D-Lite og Aarhus Pride. Desuden bruges lokalerne til generalforsamlinger for flere foreninger; herunder Nørrestenbro Beboerforening samt ejerforeninger i lokalområdet.

Skema over lokaleudnyttelse:

lokale udnyttelse_2022
opdateret: 08.okt 2022

Dit LGBTQ-Hus i Aarhus