Privatlivspolitik

Ekstern Persondatapolitik for Kvindeinformationscafeen Sappho

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med Kvindeinformationscafeen Sappho, fordi du eksempelvis gerne vil blive frivillig, være medlem af en af foreningerne som anvender lokalerne eller køber medlemskort til caféåbningerne. Kvindeinformationscafeen Sappho er dataansvarlig i forbindelse med enkelte årlige større arrangementer samt medlemskab og kontakt til vores frivilligbase. Vi har derfor udarbejdet denne persondatapolitik, som beskriver, hvordan vi indsamler og behandler persondata.

  1. Indsamling af personoplysninger

Vi opbevarer sjældent persondata på vores medlemmer, da medlemmer får udleveret et analogt medlemskort, som ikke indgår i noget register. Sender du os en e-mail, gemmer vi din mailadresse så længe det er relevant.

Vi indsamler primært personoplysninger via tredjeperson (eksterne samarbejdspartnere), eksempelvis når du køber medlemskort gennem Billetto samt ved køb over MobilePay.

I markedsføringssammenhæng henter vi data gennem IP-adresser via Google Analytics og Yoast SEO. Cookies anvendes til Analytics og Performance. Vi bruger cookies, og det gør vi for at sikre, at vores website fungerer optimalt.

  1. Hvad bruger vi personoplysningerne til?

Vores medlemsoplysninger bruger vi til kommunikation omkring medlemskab (hvis køb gennem e-mailkorrespondance) samt planlægning og information ifm. enkelte større arrangementer (F.eks. den årlige omgang julebingo).

For at du kan bruge vores website på den bedst mulige måde, benytter vi statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site.

Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere, at virksomhederne behandler data lige så sikkert som vi gør. Vi anbefaler, at du først læser deres Persondatapolitik, inden du bruger dem.

  1. Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt.

  1. Dine rettigheder

Som bruger af vores hjemmeside og/eller som medlem af vores forening har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som opbevares om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

Kvindeinformationscafeen Sappho
Mejlgade 71
8000 Aarhus
cafesappho@gmail.com