Grupperne

Sapphos lokale bruges også af flere lokale LGBTQ+ foreninger til møder, forsamlinger osv. Du kan læse mere om grupperne her og se, om der skulle være nogle, der er relevante for dig. Grupperne er blandt andet Proud Filmfestival, T-Gruppen, Danish D-Lite og Aarhus Pride.

Følgende grupper har fast mødetidspunkt på Sappho:

T-Gruppen

Mødes hver anden søndag – se kalenderen


Aarhus Pride

aarhuspride.dk er gruppen bag Århus’ første større pride arrangement som afholdes for tiende gang i 2021. Læs mere på aarhuspride.dk.


Bordfodboldklubben

Mødes og træner på udvalgte tirsdage (holder pause, men mødes når Sappho har åbent)


Danish D-Lite Sport Club

En upolitisk idrætsforening, der tilbyder forskellige idrætsgrene og ikke mindst socialt samvær for LGBT’er i Århus og omegn. Der tilbydes p.t. følgende idrætsgrene: løb,  svømning, badminton, fodbold, og walk. Klubben har de sidste xx år gjort et stort stykke arbejde for at styrke det sociale samvær mellem LGBT’er og i den forbindelse er klubben indgået i et givtigt samarbejde med Sappho, hvor klubben afholder klubaftener, særarrangementer, møder og generalforsamlinger.


Fodbold i Pinsen

Gruppen som arrangerer pinsebold og midtvejsstævne, holder møder på Sappho. Det er ligeledes Sappho som lægger lokaler til indregistreringen om fredagen.


NB. LGBT-Århus Ungdomsgruppe + Rådgivning

Efter 32 år i Jægergårdsgade flyttede LGBT Aarhus i 2009 sammen med Sappho i Mejlgade 71. De er nu flyttet igen, til LGBT+ Huset.