Grupperne

Sapphos lokale bruges også af flere lokale LGBTQ+ foreninger til møder, forsamlinger osv. Du kan læse mere om grupperne her og se, om der skulle være nogle, der er relevante for dig. Grupperne er blandt andet Proud Filmfestival, LGBT Ungdom, T-Gruppen, Danish D-Lite og Aarhus Pride.

Følgende grupper har fast mødetidspunkt på Sappho:

LGBT-Århus Ungdomsgruppen

Efter 32 år i Jægergårdsgade er LGBT Aarhus flyttet sammen med Sappho i Mejlgade 71.

Se kalenderen for yderligere info om LGBT-Ungdom.


T-Gruppen

Mødes hver anden søndag – se kalenderen


Aarhus Pride

aarhuspride.dk er gruppen bag Århus’ første større pride arrangement som afholdes for niende gang lørdag den 06.juni 2020. Læs mere på aarhuspride.dk.


Bordfodboldklubben

Mødes og træner på udvalgte tirsdage (holder pause, men mødes når Sappho har åbent)


Danish D-Lite Sport Club

En upolitisk idrætsforening, der tilbyder forskellige idrætsgrene og ikke mindst socialt samvær for LGBT’er i Århus og omegn. Der tilbydes p.t. følgende idrætsgrene: løb,  svømning, badminton, fodbold, og walk. Klubben har de sidste xx år gjort et stort stykke arbejde for at styrke det sociale samvær mellem LGBT’er og i den forbindelse er klubben indgået i et givtigt samarbejde med Sappho, hvor klubben afholder klubaftener, særarrangementer, møder og generalforsamlinger.


Fodbold i Pinsen

Gruppen som arrangerer pinsebold og midtvejsstævne, holder møder på Sappho. Det er ligeledes Sappho som lægger lokaler til indregistreringen om fredagen.